Zákaznické centrum
Výběr prodejny může ovlivnit skladové zásoby vybraného zboží, jeho cenu, popřípadě i cenu dopravy.
Hlavní město Praha
Jihočeský kraj
Jihomoravský kraj
Karlovarský kraj
Kraj Vysočina
Královéhradecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Olomoucký kraj
Pardubický kraj
Plzeňský kraj
Středočeský kraj
Ústecký kraj
Zlínský kraj
Přihlášení
0
menu

Okapové systémy DEKRAIN

zveřejněno: 24. 6. 2024
Hlavní banner

Okapové systémy jsou nezbytnou součástí každého domu. Zajišťují odvod dešťové vody ze střechy a chrání tak stavbu před nepříznivými vlivy. Okapové systémy se vyrábí z různých materiálů, například z pozinkované oceli, hliníku, mědi nebo i z plastu. Okapový systém DEKRAIN ROBUST je vyráběn z lakovaného pokoveného ocelového plechu, což jej předurčuje k dlouhé životnosti, barevné stálosti a bezúdržbovosti.

Okapový systém je navržen a vyráběn jako stavebnice – součástí produktové řady DEKRAIN je množství komponentů, které utváří ucelený systém. Samotná montáž systému je tak velmi jednoduchá a zvládne ji šikovný kutil.

Popis okapu

V závislosti na velikosti odvodňované plochy střechy se volí velikost jednotlivých prvků – žlabůsvodů. Systém DEKRAIN je vyráběn ve 3 rozměrových řadách. Pro běžné objekty (rodinné domy, bytové domy, halové objekty apod.) se používají žlaby s rozvinutou šíří 330 mmsvody o průměru 100 mm (330/100). U menších objektů, jako jsou chaty, pergoly a další drobné stavby, je možnost zvolit z menších rozměrů 280/100, 280/80 nebo 250/80. Maximální odvodňovaná půdorysná plocha střechy je uvedena v tabulce níže.

Tabulka rozměrů

Pokud hledáte spolehlivý okapový systém, DEKRAIN je správnou volbou. Díky své kvalitě a široké nabídce barev a rozměrů se hodí pro jakýkoliv dům. Investice do kvalitního okapového systému se vám vyplatí.

Okapové systémy vyrábíme v 5 barevných provedeních dle současných trendů.

Barevné varianty