Stavebniny DEK Krnov od 7. 10. opět otevírají. Více info zde.
Zákaznické centrum
Výběr prodejny může ovlivnit skladové zásoby vybraného zboží, jeho cenu, popřípadě i cenu dopravy.
Hlavní město Praha
Jihočeský kraj
Jihomoravský kraj
Karlovarský kraj
Kraj Vysočina
Královéhradecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Olomoucký kraj
Pardubický kraj
Plzeňský kraj
Středočeský kraj
Ústecký kraj
Zlínský kraj
Přihlášení
0
menu

Tepelná izolace DEKWOOL sníží náklady a zvýší komfort

zveřejněno: 7. 10. 2024
banner

Kvalitní tepelná izolace zajišťuje nejen tepelný komfort v interiéru, ale také výrazné úspory energií. Ať už stavíte nový dům nebo renovujete starší budovu, výběr optimálního tepelněizolačního materiálu má přímý vliv na dlouhodobou efektivitu vaší investice.

Při výběru materiálu je třeba se zaměřit nejen na jeho izolační schopnosti, ale i na jeho mechanické vlastnosti. Důležitými faktory jsou rovněž udržitelnost a snadná aplikace.

Efektivní řešení pro každou stavbu

Izolace DEKWOOL ze skleněných vláken se vyznačuje výbornými tepelněizolačními vlastnostmi, dlouhou životností a ohleduplností k životnímu prostředí. Díky těmto parametrům se jedná o vhodný materiál pro různorodé stavební projekty, kde je kladen důraz na spolehlivost a trvalou funkčnost.

Proč si vybrat DEKWOOL?

Jedná se o produkt vyrobený z kvalitního skleněného vlákna s celou řadou výhod:

  • Vynikající tepelná izolace – pomáhá udržet příjemné klima uvnitř budovy v každé roční době a přispívá k výraznému snížení energetických nákladů.
  • Zvuková izolace – při vhodném zabudováním do konstrukce se výrazně podílí na její neprůzvučnosti, čímž zajišťuje klidnější a komfortnější prostředí v interiéru.
  • Odolnost vůči vlhkosti – krátkodobé zvlhnutí nemění její vlastnosti, nepodléhá plísním ani hnilobě, zároveň se nepodílí na šíření ohně v případě požáru.
  • Ekologické složení – je vyrobena z přírodních a recyklovaných materiálů, což přispívá k udržitelnému stavebnictví.

banner

Mnohostranné využití

Izolaci DEKWOOL lze využít nejen ve stěnách a podlahách, ale i do skladeb stropů a střech. Velikost a tvar je možné snadno upravit na požadované rozměry, aby v konstrukcích nevznikaly mezery a nedošlo ke vzniku netěsností. Tvarová přizpůsobivost tohoto materiálu navíc umožňuje snadnou instalaci i v těžko přístupných místech. Je tedy ideálním materiálem pro široké množství stavebních aplikací.

DEKWOOL G 039r a G 039i nyní v MEGA AKCI

Izolaci DEKWOOL G 039r a G 039i jmenovité tloušťky od 50 do 200 mm s ƛD 0,039 W·m-1·K-1 nyní pořídíte za skvělou cenu v MEGA AKCI. Týmy našich odborníků jsou připraveny poskytnout vám veškeré potřebné informace i profesionální rady a nabídnout vám doplňkový sortiment vhodný k tomuto typu izolace.

Využijte této příležitosti a vyberte si pro svůj stavební projekt izolaci, která vám zajistí komfort i úsporu energie. Vyberte si DEKWOOL.

Dárek k nákupu
Tepelná izolace DEKWOOL G 039i 100 mm (9,6 m2/bal.)
Tepelná izolace DEKWOOL G 039i 100 mm (9,6 m2/bal.)
17 514,71
 Kč
cena za paleta s DPH
Dárek k nákupu
Tepelná izolace DEKWOOL G 039r 100 mm (11,76 m2/bal.)
Tepelná izolace DEKWOOL G 039r 100 mm (11,76 m2/bal.)
893,98
 Kč
cena za bal. s DPH
Dárek k nákupu
Tepelná izolace DEKWOOL G 039r 120 mm (9,84 m2/bal.)
Tepelná izolace DEKWOOL G 039r 120 mm (9,84 m2/bal.)
897,63
 Kč
cena za bal. s DPH