Během státního svátku 28. 10. mají všechny prodejny Stavebniny DEK zavřeno.
Zákaznické centrum
Výběr prodejny může ovlivnit skladové zásoby vybraného zboží, jeho cenu, popřípadě i cenu dopravy.
Hlavní město Praha
Jihočeský kraj
Jihomoravský kraj
Karlovarský kraj
Kraj Vysočina
Královéhradecký kraj
Liberecký kraj
Moravskoslezský kraj
Olomoucký kraj
Pardubický kraj
Plzeňský kraj
Středočeský kraj
Ústecký kraj
Zlínský kraj
Přihlášení
0
menu

Robotické zdění

zveřejněno: 7. 10. 2024
hlavní banner

Poznejte blíž budoucnost stavebnictví. Robotické technologie na stavbách představují revoluční změnu, která zásadně zvyšuje efektivitu stavebních procesů. Zatímco tradiční zdění má své limity, při využití robotického zdění mohou firmy nejen ušetřit čas a pracovní sílu, ale i zvýšit kvalitu výstavby. Přestože WLTR zatím staví pouze průmyslové objekty, je jen otázkou času, kdy se pustí i do rodinných domů.

Poznejte pořádné zdění s WLTRem

Robotické zdění, to je neustálá a přesná práce. Zkracuje se tak doba výstavby, protože roboti pracují konstantně, bez únavy a chyb způsobených lidskou silou. Stavební firmy tak mohou zvýšit svou produktivitu, snížit pracovní náklady a zvládnout větší objem stavebních projektů ve výrazně kratším čase.

Roboti zdí s mimořádnou přesností. Tím se eliminují běžné stavební nepřesnosti a zaručuje vyšší kvalita postavené stěny. Výsledkem je stavba, která je postavena za zlomek času a jeji konstrukce je celkově trvanlivější a odolnější.

Jaké cihly a stavby jsou pro robota aktuálně vhodné

Pokud zvažujete využití robota na své stavbě, je dobré vědět, jaké materiály jsou pro tuto technologii nejvhodnější. WLTR od Wienerbergeru byl speciálně vyvinut pro zdivo Porotherm, primárně pracuje s cihlami Porotherm 30 RR Profi Dryfix.

Další varianty cihel pro robotické zdění jsou Porotherm 24 RR Profi Dryfix a koncem tohoto roku přibude akustická Porotherm 19 RR AKU Profi Dryfix. Tyto cihly se uplatní zejména u větších stavebních projektů nad 500 m², jako jsou průmyslové budovy, nemocnice, školy nebo oblíbená nákupní centra.

Robot WLTR snižuje stavební náklady

S cenou od 430 Kč včetně DPH za m² se robotické zdění stává dostupnou alternativou pro řadu projektů. Úspory na pracovní síle a rychlejší stavební proces jsou pro mnoho firem hlavním důvodem, proč robotické technologie zařadit do svého portfolia. Přesná cena je vždy stanovena na základě parametrů konkrétního projektu.

Není tajemstvím, že stavební roboti rovněž vylepšují prestiž firmy. Stavební společnosti, které se rozhodnou pro tento krok, získají konkurenční výhodu a mohou nabídnout svým zákazníkům špičkové technologické řešení budoucnosti.

Chcete vidět robota v akci?

Domluvte si vyzkoušení robotické technologie na svém projektu. Pro více informací se obraťte na obchodní zástupce ve Stavebninách DEK nebo navštivte www.zdicirobot.cz.

166,50 Kč
86,58
 Kč
cena za ks s DPH
Na poptávku
86,58  
celkem s DPH
132,01 Kč
68,64
 Kč
cena za ks s DPH
Na poptávku
68,64  
celkem s DPH